Jigoo vakum komplet za nego hišnih ljubljenčkov 11-v-1, P300

Na zalogi
Koda:
6976164030051
SKU
000551

Ta sesalnik za nego vključuje prirezovalnik, orodje za odstranjevanje luščenja, krtačo za nego, krtačo za čiščenje, nastavek, nastavek za žgečkanje, štiri vodilne glavnike in vrečko za shranjevanje – vse nastavke, ki jih potrebujete za nego, striženje in sesanje vašega ljubljenega ljubljenčka. Prirezovalnik skupaj s 4 vodilnimi glavniki omogoča prirezovanje dlake na različne dolžine. Krtača za nego se učinkovito spopade z odpadlo dlako, medtem ko orodje za odstranjevanje luščenja odstrani gosto dlako. Priložena je tudi čistilna krtačka, nastavek za žgečkanje in nastavek za več uporab.

138,99 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 13.01 € Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
_ +
Več informacij
Opis

Enajst v enem: Ta negovalni vakuum vključuje vse nastavke, ki so potrebni za nego, striženje in sesanje dlake vašega hišnega ljubljenčka. Prirezovalnik skupaj s 4 vodilnimi glavniki omogoča prirezovanje dlake na različne dolžine. Krtača za nego se spopade s plavajočo dlako, medtem ko orodje za odstranjevanje luščenja odstrani gosto dlako. Priložena je tudi čistilna krtačka, nastavek za žgečkanje in nastavek za pihanje in sesanje za več uporab.


Nega hišnih ljubljenčkov in sesanje: Funkciji nege in sesanja skupaj ne puščata nereda v domačem salonu za hišne ljubljenčke. Istočasno pobere skoraj vso odpadlo dlako v 4L posodo za prah, medtem ko neguje in odstranjuje dlako vašega ljubljenčka.

Ogromna prostornina 4 L: Opremljen je z enostavnim čiščenjem in ogromno posodo za prah, ki vam omogoča zbiranje las in prahu do 4 L, kar je vsaj dvakrat več kot pri konkurentih. Samo z enim pritiskom odstranite ves prah, kar je še posebej priročno, če imate hišne ljubljenčke z gostim kožuhom.

Izjemna sesalna moč: Naš vakuum za nego hišnih ljubljenčkov ima tri načine hitrosti za lažjo nego hišnih dlak. Način nizke hitrosti je za nežno nego in nikoli ne prestraši vašega hišnega ljubljenčka, prav tako pa lahko preklopite na način srednje in visoke hitrosti za močnejše in hitrejše sesanje.

Prirezovanje dlak v štirih dolžinah: Ponuja 4 vodilne glavnike različnih velikosti, ki omogočajo prirezovanje dlak hišnih ljubljenčkov na različne dolžine 6 mm, 12 mm, 18 mm in 24 mm za vaše želene stile.


Blagovna znamka: JIGOO
Vrsta: Vakuumski komplet za nego hišnih ljubljenčkov
Model: P300
Barva: Bela
Tehnični podatki Nazivna napetost: 230 V
Nazivna moč: 300 W
Temperatura toplega zraka: 40 ℃
Prostornina posode za prah: 4 L
Dolžina fleksibilne cevi: 1350 mm
Dolžina napajalnega kabla: 4220 mm
Načini delovanja: visok, srednji, nizek
Velikosti vodilnih glavnikov: 6 mm, 12 mm, 18 mm, 24 mm
Teža in velikost Teža izdelka: 1,72 kg
Teža paketa: 3,15 kg
Velikost izdelka (D x Š x V): 233,1 x 181 x 95,3 mm
Velikost paketa (D x Š x V): 420 x 195 x 265 mm

Vsebina paketa:
JIGOO Vakuum za nego hišnih ljubljenčkov x 1
Vodilni glavnik x 4
Trimer x 1
Orodje za odstranjevanje lupin x 1
Ščetka za nego x 1
Ščetka za čiščenje x 1
Žgečkljiva šoba x 1
Šoba x 1
Uporabniški priročnik x1
Garancija: 12 mesecev

Brezplačna dostava
za nakupe nad 100 €

Zagotavljamo vam
100% varen nakup

Več kot 500 artiklov
v ponudbi

Prijava na e-novice

Prijavi se na e-novice in prejmi 5% popusta na svoj prvi nakup!