Huawei Xclea h30 plus Roborski sesalec in pomivalec s čistilno bazo

Na zalogi
Koda:
6973224460698
359,90 €

  • Huawei XCLEA H30 PLUS z Smart Base

  • Sesalnik/robotska krpa

  • Priklopna postaja s 3L rezervoarjem

  • Baterija 5200mAh

  • Google Assistant/Alexa

  • Aplikacija XCLEA

Več informacij
Opis

Huawei Xclea H30 Plus Media2

XClea H30 – Inteligentni sesalnik s priključno postajo za rezervoarje

XClea H30 s svojo avtomatsko postajo za odstranjevanje odpadkov ponuja popolnoma novo raven udobja, tako da lahko tedne pozabite na čiščenje. Sesalec za smeti je opremljen z veliko 3L vrečko, ki lahko sprejme do 2000m² umazanije, prahu in las. Edinstven bakteriostatski sistem za dezodoriranje ozona preprečuje težave pri umazanju rok pri menjavi vrečke in pomaga pri odpravljanju neprijetnih vonjav. Ko je rezervoar napolnjen, zaprto vrečko odstranimo iz stroja, tako da jo lahko neposredno prenesemo in zamenjamo z novo. Celoten postopek je posebej zaprt, da se prepreči sekundarna kontaminacija s prahom.

Pametno načrtovanje celotnega prizora

Z inteligentnim sistemom za načrtovanje prizorov HI Dynavi in popolno pokritostjo več senzorjev LIDAR LDS bo naprava v hitrem načinu skenirala celoten dom in narisala zemljevid. Poleg tega lahko sobe prek mobilne aplikacije združite, označite in prerazporedite, da dosežete še učinkovitejšo pot čiščenja. Za stavbe na več ravneh lahko XClea H30 Plus shrani zemljevid za vsako nadstropje posebej ter samodejno prilagodi in preklopi načine čiščenja tal. Tako zemljevida ni treba vsakič znova obnavljati, kar močno izboljša učinek čiščenja.

Temeljni ovinek in neustrašen vzpon

Z mnogimi profesionalnimi senzorji lahko XClea H30 Plus natančno prepozna skupne ovire in prevzame pobudo, da se izogne ​​prevrnitvi dragocenih predmetov. Robot je opremljen tudi z inteligentnim izračunom padca višine , ovire pod 2 cm bo zlahka premagal XClea H30 Plus. Če je višina večja od 2 cm, se bo robot izognil oviri za preprečitev padca.

Huawei Xclea H30 Plus Media1

Temeljito čiščenje

XClea H30 Plus ima dve dinamični stranski ščetki s spremenljivo močjo, ki lahko samodejno prilagodi hitrost glede na različne pogoje čiščenja robov in vogalov. Z visoko sesalno močjo 2700 PA lahko ves vgrajen prah enostavno odstranite iz talnega utora, da izboljšate kakovost čiščenja.

Električni rezervoar za vodo

Priložena krpa se zlahka oprime tal in očisti najbolj trdovratne umazanije in madeže na tleh. Čistilni robot je opremljen z velikim 250 ml pametnim rezervoarjem za vodo. S 3-stopenjskim sistemom za nadzor pretoka vode lahko naprava enostavno očisti prostore do 250 m2 naenkrat. Natančno elektronsko krmiljenje rezervoarja za vodo omogoča enakomerno porazdelitev vode, ki po sušenju ne pušča sledi na tleh.

Lastnosti / filtri
Barva Bela
Funkcija brisanja Da
Vrsta sesalnika Čistilni robot s posodo za prah
Različica Priključna postaja s cisterno
 
Tehnični podatki:
Način čiščenja Pometanje, sesanje, brisanje
Navigacijski način LDS SLAM
Največje sesanje 2700PA
Priporočeno območje 250 m²
Višina ovire <20 mm
Baterija 5200 mAh
Moč 850 W
Dimenzija 358*350*175 mm
Utež 3,6 kg + 4,3 kg
Zmogljivost prahu 300 ml+3 l
Garancija 12 mesecev

Mobilna aplikacija

XClea H30 Plus podpira aplikacijo Huawei HILINK, zaradi česar je naprava še boljša in pametnejša interaktivna. Z aplikacijo Huawei Smart Life lahko daljinsko upravljate čistilnega robota, nastavite čas pometanja ali preverite njegovo pot.

Prijava na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite prvi obveščeni o naših ugodnostih.